Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cibuľu pokrájame, cesnak pretlačíme.
Zmiešame s mletým mäsom.
Pridáme vajce, osolíme, okoreníme a všetko dobre premiešame.
Vymastíme si formu na chlebík. Do formy dáme polovicu mäsovej hmoty.
Do stredu vložíme klobásku.
Zakryjeme druhou polovicou mäsovej hmoty. Pečieme pri teplote 200 °C asi 45 – 60 minút. Upečenú fašírku necháme trochu vychladnúť, vyklopíme z formy a nakrájame na plátky. Tip na servírovanie: Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.