Recepty Pečená fašírka s klobásou

Suroviny

500 g mletého bravčového mäsa (hovädzieho a bravčového)
200 g klobásy
1 vajce
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
soľ
slnečnicový olej
forma na pečenie (forma na chlebík)

Postup

1

Cibuľu pokrájame, cesnak pretlačíme.

2

Zmiešame s mletým mäsom.

3

Pridáme vajce, osolíme, okoreníme a všetko dobre premiešame.

4

Vymastíme si formu na chlebík. Do formy dáme polovicu mäsovej hmoty.

5

Do stredu vložíme klobásku.

6

Zakryjeme druhou polovicou mäsovej hmoty. Pečieme pri teplote 200 °C asi 45 – 60 minút. Upečenú fašírku necháme trochu vychladnúť, vyklopíme z formy a nakrájame na plátky. Tip na servírovanie: Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4