Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mäso nakrájame na asi 2-cm kocky. Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame nadrobno, očistíme a nakrájame mrkvu, zeler a zemiaky.
V hrnci rozpálime olej a sprudka na ňom osmažíme mäso dobiela. Mäso vyberieme a odložíme bokom.
Do hrnca dáme cibuľu, osmažíme dosklovita, pridáme cesnak, mrkvu a zemiaky a osmažíme asi 3 minúty.
Pridáme paradajky aj so šťavou, mäso, zvyšné suroviny a zalejeme vodou.
Za občasného miešania pivedieme do varu, potom znížime teplotu na polovicu a varíme aspoň 30 minút, alebo kým mäso a zelenina nie sú mäkké.
Podávame s čerstvým chlebom.