Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru vyhrejeme na 180 °C. Očistený zeler najemno nastrúhame, pridáme múku, tuk, syr, strúhanku a jedno vajce a vypracujeme hladké cesto.
Zabalíme ho do potravinovej fólie a dáme odpočívať do chladničky na 10 minút.
Cesto natenko vyvaľkáme, potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme posýpkou. Tip: Aby sa cesto pri vaľkaní nelepilo, rozvaľkajte ho cez potravinársku fóliu.
Krájame asi 3 – 4 centimetre široké tyčinky.
Dáme piecť na 15 minút, alebo kým nie sú pekne zlatisté.