Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rožky nakrájajte na kocky hrubé asi 1 cm a vložte ich do väčšej misky. Zalejte mliekom a nechajte namočené.
Vyšľahajte žĺtky a pridajte na kocky nakrájané údené mäso, roztopené maslo, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať a pažítku. Pridajte trošku soli, čierneho korenia a muškátového orieška. Bielky vyšľahajte do tuha a opatrne vmiešajte do zmesi. Nakoniec pridajte rožky s mliekom a dobre premiešajte.
Rúru rozohrejte na 200 ˚C. Podlhovastú žiaruvzdornú nádobu vymastite maslom, prelejte do nej zmes a pečte približne 30 minút, kým plnka nezíska zlatistú farbu. Hotové jedlo ozdobte pažítkou.