Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Lístkové cesto vyvaľkáme, vyložíme ním okrúhlu formu na pečenie (alebo na ki&scaron) a dáme chladiť, kým pripravíme plnku. Jogurt s vajíčkami zmixujeme ponorným mixérom, potom pridáme hrudky fety. Túto zmes vylejeme na cesto. Paradajky nakrájame na plátky (cherry rajčinky na polovice) a osolené ich orestujeme na olivovom oleji na panvici, aby sme ich zbavili vody. Vychladnuté naukladáme navrch koláča naozaj na husto. Posypeme oreganom, môžeme pridať prelisovaný cesnak, píniové oriešky, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme pri teplote 180 °C 30 – 45 minút dozlatista. Koláč chutí najlepšie vlažný, posypaný čerstvou bazalkou a podávaný s čerstvým šalátom.