Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 220 °C, teplovzdušnú na 200 °C. Rybu umyjeme a osušíme, naplníme plátkami citróna, vetvičkami byliniek a okoreníme. V miske pomiešame citrónovú kôru, lístky tymianu a nasekaný rozmarín so soľou a s bielkami. Časť zmesi rozotrieme na plech, položíme na ňu rybu a pokryjeme zvyškom zmesi. Pečieme 20 – 25 minút, aby bola krusta na povrchu zlatá a stvrdla. Vyberieme z rúry a opatrne odstránime krustu aj kožu. Podávame z plechu s trochou rozpusteného masla a odrezkami citróna. Odporúčame podávať s pečenými zemiakmi.