Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V miske zmiešame múku, prášok do pečiva, muškátový oriešok, škoricu, cukor a soľ. V druhej miske vyšľaháme vajíčko spolu s cmarom, vmiešame do zmesi múky
a dobre premiešame. Jablká nakrájame na plátky a zbavíme ich stredu. Hrúbka plátkov by mala byť cca 2 cm. Rozohrejeme si panvicu s olejom a pripravíme si tanier s papierovou utierkou, kde budeme dávať osmažené krúžky. Plátky jablka namočíme do cestíčka, otrepeme nadbytok a opatrne ich dáme do rozpáleného oleja. Krúžky opečieme z každej strany dozlatista. Potom ich necháme odkvapkať na papierovej utierke.