Recepty Grilovaný bôčik s cesnakovou marinádou

Suroviny

600 g bravčových rebierok
150 ml panenského olivového oleja (extra panenského)
čerstvý rozmarín
tymian (čerstvý)
5 strúčikov cesnaku
1 limetka (len šťava)
50 ml cherry
soľ
čierne korenie

Popis

Bravčový bôčik naporciujeme. Kožu na hornej strane rozkrájame na kocky 2 x 2 cm, zarežeme cez celú vrstvu tuku. Do rezov votrieme marinádu z olivového oleja, rozmarínu, tymianu, pasírovaného cesnaku, šťavy z limetky, soli, čierneho korenia a cherry. Marinádou potrieme aj celý bôčik. Mäso grilujeme do zmäknutia asi 40 minút. Počas grilovania ho potierame marinádou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4