Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zeleninu umyjeme, pór a paštrnák nakrájame a opečieme na oleji. Zalejeme vývarom (vodou), osolíme, okoreníme a varíme asi 15 minút. Odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, špenátové listy a keď zmäknú, všetko spolu rozmixujeme.
V šálke zmiešame krupicovú múku s vajcom a so soľou, prípadne s trochou vody, ak sa nechcú múka a vajíčko spojiť. Necháme odpočívať asi 5 minút. Z cesta lyžičkou vykrajujeme halušky, ktoré uvaríme v osolenej vriacej vode.
Vložíme do taniera, zalejeme polievkou a podávame. Polievku naložíme do taniera, pridáme gnocchi a môžeme podávať.