Recepty Vegánske karí s cícerom

Suroviny

1 PL slnečnicového oleja
1 PL zelenej karí pasty
400 ml kokosového mlieka
1 červená cibuľa
3 strúčiky cesnaku
1 ČL zázvoru (nastrúhaného)
400 g konzervy cícer
200 g zeleru
Koreniny
1 ČL kurkumy
1 štipka rasce
1 štipka mletého čili
1 štipka sušeného koriandra
Zeleniny
200 g cukety
200 g mrkvy
150 g červenej papriky
baklažán

Popis

Na oleji orestujeme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme karí pastu, restujeme.

Teraz prichádza na rad zelenina podľa ľubovôle. Preferujeme rôzne druhy zeleniny nakrájanej na rôzne tvary, napríklad mrkvu na pásiky, cuketu na kolieska, papriku na väčšie kocky.

Vegánske karí s cíceromZeleninu restujeme, posypeme koreninami, pridáme cícer a zalejeme kokosovým mliekom. Varíme na miernom ohni asi 15 minút, kým zmes nezhustne. Podávame posypané čerstvým koriandrom a s ryžou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4