Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vodu privedieme k varu, teľacie nakrájame na kúsky veľké 5 × 5 cm, mäso ponoríme na 3 minúty do vriacej vody, vyberieme ho a vodu zlejeme. Hrniec umyjeme a naplníme znovu vodou, potom pridáme mäso, zeleninu, korenie a varíme, pokiaľ mäso nie je mäkké. Následne precedíme, vývar zahustíme zápražkou a povaríme. Pridáme smotanu a povarenú omáčku nalejeme znovu na mäso. Postup prípravy zápražky: V kastróliku zmiešame maslo a múku a vytvoríme zápražku, niekoľko minút opekáme, aby sme sa zbavili chuti surovej múky. Odporúčame podávať s jazmínovou ryžou.