Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vo veľkej panvici rozohrejeme trochu oleja a opečieme na ňom nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso a miešame ho, aby sa rovnomerne opieklo. Po dvoch minútach opekania mäsa pridáme oregano, rímsku rascu, mletú papriku a čili. Miešame ďalšie 2 minúty. Pridáme soľ, šošovicu, pretlak alebo paradajkové pyré a bobkový list. Zalejeme mäso so šošovicou troškou vody (len tak, aby bola zmes v panvici zaliata). Necháme variť približne 15 minút, kým šošovica nezmäkne a celú zmes krásne zahustí. Prilievame vodu len podľa potreby – dovtedy, kým šošovica nenasaje všetku tekutinu. Tesne pred podávaním ragú posypeme jablkami nakrájanými na kocky. Servírujeme s arabským chlebom alebo s ryžou.