Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na oleji a masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak, bobkový list a tymian. Dobre osolíme, okoreníme a chvíľu restujeme. Fazuľu precedíme a pridáme do hrnca. Zalejeme vývarom a necháme zovrieť. Z polievky potom vyberieme bobkový list, odložíme si trochu uvarenej fazule a zvyšok rozmixujeme na hladký krém. Polievku vrátime do hrnca, pridáme fazuľu, ktorú sme si odložili bokom a podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Hotovú polievku môžeme podávať aj s pečivom.