Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Z chleba odrežeme vrchnú časť, zvnútra vyberieme striedku a vytrieme bazalkovým pestom. Potom nahusto poukladáme vrstvy salámy, šunky, syra, šalátu, paradajok a chlebovú striedku potretú bylinkovou nátierkou, až kým bochník celý nenaplníme. Vrchnú časť tiež natrieme pestom, pevne uzavrieme, zabalíme do fólie a necháme cez noc odležať v chladničke. Na pikniku si bochník už len pokrájame na plátky, v ktorých sa ukáže krásny prierez. Do plnky môžeme pridať aj iné obľúbené ingrediencie, napríklad sušené paradajky, olivy, nivu, nakladanú kapiu a pod.