Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 170 ºC (150 ºC na horúci vzduch / plyn na stupeň 3). Formu na chlebík vymažeme a vysypeme múkou.
V kastróliku jemne ohrejeme sirup, maslo a cukor. Rozpustime ich a potom odstavíme z ohňa.
Preosejeme múku a korenie do misy. Pridáme ovocie, rozšľahané vajcia, mlieko, kypriaci prášok a potom vmiešame sirupovú zmes. Ak je zmes príliš hustá, zriedime ju vlažným mliekom.
Nalejeme do chlebíkovej formy a pečieme 50 – 60 minút dozlatista. Nalejeme do bochníkovej formy a pečieme cca 1 hodinu alebo dozlatista.