Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Sušienky rozdrvíme alebo pomelieme a zmiešame s rozpusteným maslom. Formu na muffiny vystelieme košíkmi na muffiny, do ktorých rovnomerne rozdelíme sušienkový základ a utlačíme na dno košíka. Vložíme do chladničky a pripravíme si náplň. Metličkovým šľahačom zmiešame syr, cukor, celé vajcia, dreň z vanilkového struku, citrón a smotanu. Túto zmes môžeme podľa chuti meniť a pridávať do nej kávu, kakao, ovocný džem či hrozienka, čím zmeníme príchuť jednotlivých cheesecake-ov. Z chladničky vytiahneme pripravenú formu so sušienkovým základom, na ktorý nalejeme smotanový krém. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 °C 15 – 20 minút. Po vytiahnutí nemusí byť ešte krém celkom stuhnutý, keď cheesecake-y vychladnú, krém stuhne.