Recepty Marinovaná krkovička s grilovaným ananásom a kukuricou

Suroviny

2 ks bravčového bôčika (Tesco Grill Master Rolovaný bravčový bok v marináde Porto)
4 kukurice (uvarené)
1 ananás
2 ČL mletej červenej papriky (sladkej)
petržlenová vňať (niekoľko kúskov)
250 ml vody
mleté čierne korenie
slnečnicový olej
soľ

Postup

1

Krkovičku grilujte na dobre rozpálenom rošte zhruba 5-7 minút z každej strany.

2

Vcelku uvarené kukurice pomastite olejom, ochuťte sladkou paprikou, soľou, čiernym korením a grilujte spolu s plátkami ananásu nakrájanými na polovicu z každej strany približne 5 minút.

3

Na záver kukuricu aj mäso posypte nakrájanou petržlenovou vňaťou a môžete servírovať.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4