Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Do hrnca dáme olivový olej, pridáme všetky ingrediencie okrem bazalky, paradajok, octu a cukru. Za občasného miešania varíme 10 – 15 minút.
Pridáme paradajky, studenú vodu a privedieme do varu. Na slabom ohni varíme, kým sa objem nezredukuje na polovicu.
Pridáme bazalku, vyberieme klinčeky a omáčku najemno rozmixujeme.
Prelejeme do druhého hrnca, pridáme ocot, cukor a na slabom ohni za občasného miešania varíme, kým sa nezredukuje na hustý kečup. Podľa chuti dosolíme a nalejeme do vysterilizovanej nádoby.