Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Jednu celú cibuľu pokrájame na drobné kúsky. Na väčšiu panvicu kvapneme kvapku olivového oleja a pokrájanú cibuľu restujeme dozlatista. Do panvice pridáme hovädzie mäso a restujeme asi 15 minút.
V mise si pripravíme krém. Nalejeme asi 4 PL kečupu, pridáme smotanu na šľahanie a čokoládový dressing. Následne hmotu vyšľaháme.
Do tortovej formy poukladáme jeden balík piškót. Naň naukladáme orestované mäso s cibuľou. Položíme druhú vrstvu piškót, na ktorú nasledujú jahody. Navrch torty natrieme kečupový krém, ktorý sme si pripravili v miske.
Tortu ozdobíme rímskou rascou, posypeme gumenými medvedíkmi a podávame výhradne na 1. Apríla. :)