Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Fazuľky dáme do vriacej vody a varíme ich asi 3 – 5 minút. Scedíme ich a okamžite schladíme v studenej vode, aby nestratili prirodzene zelenú farbu.
Na panvici opečieme plátky slaniny tak, že ju posypeme trstinovým cukrom a z vrchu pritlačíme ďalšou panvicou alebo hrncom, aby sa nepokrútila. Keď je slanina vypečená, nakrájame ju na menšie kúsky.
Uvarenú fazuľku posypeme opečenou slaninou a lupienkovou soľou.
Malý tip: Lupienková soľ je jemnejšia ako bežná soľ. Ak ju však nemáte, môžete použiť obyčajnú.