Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Slaninku narežeme na kocky a opražíme v hrnci spolu s cibuľou. Mäso narežeme na väčšie kocky a pridáme k cibuľke. Restujeme, kým sa mäso nezatiahne. Zalejeme červeným vínom, pridáme višne a koreniny a varíme prikryté na miernom ohni asi 60 – 90 minút (podľa kvality mäsa i hrnca). Odporúčame používať tlakový, v ktorom je mäso hotové za 45 minút. Na záver dochutíme soľou a korením. Omáčku môžeme premixovať a zašľahať do nej 50 g čokolády, ktorá ju nádherne zjemní aj zahustí.