Recepty Divina s višňami a čokoládou

Suroviny

1 kg jelenieho stehna
100 g slaniny
2 červené cibule
500 ml červeného vína
1 pohárik višnového džemu
50 g horkej čokolády 80%
4 borievky
3 bobkové listy
mleté čierne korenie
soľ
voda

Popis

Slaninku narežeme na kocky a opražíme v hrnci spolu s cibuľou. Mäso narežeme na väčšie kocky a pridáme k cibuľke. Restujeme, kým sa mäso nezatiahne. Zalejeme červeným vínom, pridáme višne a koreniny a varíme prikryté na miernom ohni asi 60 – 90 minút (podľa kvality mäsa i hrnca). Odporúčame používať tlakový, v ktorom je mäso hotové za 45 minút. Na záver dochutíme soľou a korením. Omáčku môžeme premixovať a zašľahať do nej 50 g čokolády, ktorá ju nádherne zjemní aj zahustí.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy


Tesco leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 25. 11. od 8:00 hod. do 1. 12. 2020 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodov, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchody s r ybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Cesta na Senec 2, 821 04 Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4