Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Predhrievame rúru na 180 °C. Pridáme kokosové mlieko, vajcia a vanilku do kuchynského robota a do hladka rozmixujeme. Pridáme quinou, roztopené maslo a tahini a rozmixujeme. V malej miske zmiešame suché prísady a pridáme ich do kuchynského robota a rozmixujeme do jemna. Cesto rovnomerne nalejeme do pripravených panvíc a pečieme 25 – 28 minút. Pripravíme si polevu – zohrejeme mlieko na panvici pri strednej teplote a pridáme rozmarín. Po 2 – 3 minútach rozmarín vyberieme. Roztlačíme maslo až do krémova, potom pridáme mlieko a vanilku a dobre premiešame. Pomaly primiešame práškový cukor (pridáme viac mlieka, ak je to potrebné), kým nedosiahneme konzistenciu, ktorú si prajeme. Akonáhle je koláč úplne vychladnutý, zmrazíme ho a ozdobíme ďalším rozmarínom.