Recepty Chilli con carne

Suroviny

500 g mletého bravčového mäsa
1 cibuľa (väčšia)
4 strúčiky cesnaku
2 PL paradajkového pretlaku
400 g lúpaných paradajok
400 g červených fazúľ v konzerve
250 ml vody
1 ČL rasce
1 čili paprička
1 PL olivového oleja
oregano (čerstvé)
soľ
torillové čipsy
kyslá smotana

Postup

1

Na rozohriatom oleji orestujeme do sklovita nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.

2

Pridáme mleté mäso a orestujeme ho.

3

Prilejeme paradajky, paradajkový pretlak a dve minúty dusíme.

4

Pridáme fazuľu, rascu, korenie, soľ a dobre premiešame.

5

Oregano a papričky nakrájame a pridáme do zmesi.

6

Dusíme 30 minút.

7

Ako prílohu podávame nachos a kyslú smotanu.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4