Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vopred si v osolenej vode uvaríme zemiaky v šupke a necháme ich vychladiť. Potom do vychladnutých zemiakových polovičiek vydlabeme jamku. Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou a najemno nakrájanou slaninkou. Zemiakové polovičky naplníme do 3/4 bryndzovou zmesou a na vrch rozbijeme vajíčko. Uložíme na plech s papierom na pečenie a zapekáme približne 15 minút na 200 °C. Podávame osolené, okorenené, preliate zvyšnou bryndzovou omáčkou a posypané pažítkou. Malý tip: Keď sú zemiaky uvarené, ponoríme ich na 10 sekúnd do ľadovej vody, aby sa ľahšie oddelila šupka.