Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 220 °C. Plátky mäsa osolíme a okoreníme, plátky slaniny prekrojíme na polovicu po šírke, syr najemno nastrúhame.
V miske zmiešame olivový olej a prelisovaný cesnak. Touto zmesou potrieme mäso.
Na každý plátok položíme 3 – 4 polovičky slaninky.
Mäso poukladáme na jemne vymastený pekáč, podlejeme troškou vody alebo vývarom a pečieme asi 20 – 30 minút.
Hotové mäso vyberieme z rúry a okamžite posypeme najemno nastrúhaným syrom.
Tip: Ak chceme, aby sa syr úplne roztopil, vložíme mäso ešte na minútu – dve do horúcej rúry.