Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na kuchynskú dosku si rozložíme papierové utierky, na ktoré poukladáme baklažán pokrájaný na hrubé kolieska. Zľahka ich osolíme a počkáme približne 15 minút, pokiaľ baklažán pustí vodu.
Rúru predhrejeme na 200 °C. Na plech si dáme papier na pečenie, na ktorý naukladáme kolieska baklažánu. Každé koliesko najprv potrieme olivovým olejom a dáme zapiecť na 10 minút. Vyberieme z rúry, potrieme paradajkovým pretlakom alebo kečupom zmiešaným s oreganom a cesnakom, pridáme ostatné ingrediencie, posypeme kúskami syra a zapekáme v rúre približne 20 – 30 minút.