Recepty Baklažánové mini pizze

Suroviny

1 baklažán
kečup (alebo paradajkový pretlak)
parmezán (alebo mozzarella, nastruhaný)
oregano
cesnak
200 g morčacej šunky (kavlitná hydinová)
šampiňón
cherry paradajky
slanina
paprika
konzerva kukurice

Popis

Na kuchynskú dosku si rozložíme papierové utierky, na ktoré poukladáme baklažán pokrájaný na hrubé kolieska. Zľahka ich osolíme a počkáme približne 15 minút, pokiaľ baklažán pustí vodu.

Rúru predhrejeme na 200 °C. Na plech si dáme papier na pečenie, na ktorý naukladáme kolieska baklažánu. Každé koliesko najprv potrieme olivovým olejom a dáme zapiecť na 10 minút. Vyberieme z rúry, potrieme paradajkovým pretlakom alebo kečupom zmiešaným s oreganom a cesnakom, pridáme ostatné ingrediencie, posypeme kúskami syra a zapekáme v rúre približne 20 – 30 minút.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4