Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zeleninu nakrájame na hranolčeky, vysypeme na plech vystlaný papierom na pečenie, posypeme soľou, korením, pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme 30 – 40 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
Servírujeme v miske alebo na tanieri.
Kečupový dip
Všetky suroviny varíme 30 minút na panvici, potom nalejeme do sklenej misky či do pohárika. V chladničke vydrží 3 dni.
Jogurtovo-bylinkový dip
Všetky suroviny rozmixujeme ponorným mixérom do hladkej pasty.
Syrový dip
Všetky suroviny rozmixujeme do hladkej pasty.