Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cukrové plantáže spôsobujú stratu biotopov a tým ničia biodiverzitu, intenzívne používanie vody a pesticídov prináša ďalšie nežiaduce vplyvy na životné prostredie a kultivácia cukrovej trstiny a repy spôsobuje aj eróziu. Produkcia soli má tiež negatívny vplyv na životné prostredie a v prípade jej nadmerného užívania aj na ľudský organizmus. Pokúste sa koláče, sladkosti a čokoládu rovnako ako aj údené mäso, hranolky či lupienky jesť len príležitostne. Vyberte si vodu, vyhnite sa sladeným nápojom a nezabudnite, že džúsy majú tvoriť len jednu pätinu vašej dennej spotreby bez ohľadu na to, koľko pijete.