Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Potrebujeme
lyžice (drevené, plastové alebo strieborné)
čokoláda na varenie
poleva (podľa vašej chuti)
Krok 1.
Rozpustite čokoládu podľa postupu uvedeného na obale a na plech položte voskový papier.
Krok 2.
Namočte každú lyžicu samostatne do rozpustenej čokolády, položte na plech a pridajte vašu obľúbenú polevu.
Krok 3.
Pokračujte, až kým nebudú všetky lyžice namočené v čokoláde a poliate polevou.
Krok 4.
Lyžičky s horúcou čokoládou dajte do zaváracieho pohára, plastového vrecúška alebo do inej nádoby.