Recepty Vtipné slimáčiky a húsenice na zahryznutie

Suroviny

Slimáčiky:
2 stonky zeleru
1 červené jablko
1 pomaranč
1 uhorka
1 kivi
1 paradajka
kešu
cukríky marshmallow
arašidové maslo (izbovej teploty)
smotanový syr (izbovej teploty)
Húsenice:
2 stonky zeleru
biele hrozno
čučoriedky
cherry paradajky
cukríky marshmallow
klinček
arašidové maslo (izbovej teploty)
smotanový syr (izbovej teploty)

Postup

1

Slimáčiky: Vyčistené stonky zeleru naplníme arašidovým maslom a krémovým syrom.

2

Dôkladne umyjeme jablko, pomaranč, kivi, paradajku a uhorku, nakrájame ich a vložíme ich do plnky ako ulitu.

3

Slimačie hlavičky vyrobíme z kešu orieškov a pomocou arašidového masla, alebo syra na ne prilepíme oči.

4

Húsenice: Stonky zeleru naplníme arašidovým maslom alebo krémovým syrom a na vrch uložíme bobuľové ovocie alebo paradajky.

5

Oči vyrobíme z penových cukríkov „marshmallow“ a prilepíme ich pomocou arašidového masla, alebo syra na prvú bobuľku. Na výrobu tykadiel použijeme klinčeky.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4