Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Všetky ingrediencie na cesto spolu zmiešame a vypracujeme tuhšie cesto. Cesto zabalíme do potravinovej fólie a necháme odpočívať 24 hodín v chladničke.
Na druhý deň na pomúčenej doske vyvaľkáme cesto na hrúbku asi 3 mm, vykrojíme formičkami v tvare kolieska, do polovice koliesok vykrojíme menšie srdiečko. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a v rúre vyhriatej na 160 °C pečieme asi 8 – 10 minút podľa potreby.
Spodné diely vychladnutých koláčikov natrieme džemom podľa chuti a prikryjeme vrchnými v strede vykrojenými dielmi. Pred podávaním môžeme posypať práškovým cukrom.