Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na výrobu prstov zmiešame práškový cukor, maslo, žĺtok, hladkú múku a vanilkový cukor (na vymiešanie môžeme použiť mixér).
Keď je cesto hotové, trháme z neho malé kúsky a v rukách vytvarujeme 20 prstov, na ktorých dotvoríme hánky pomocou noža.
Mandle rozkrojíme na polovicu, priložíme na prsty ako nechty a trošku pritlačíme, aby pri pečení nevypadli. Položíme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme 10 – 12 minút pri 180 °C. Prsty necháme trochu vychladnúť, potom okraje mandlí namaľujeme pomocou džemu ako krvavé.
Poukladáme na tanier alebo do misky a servírujeme.