Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Steak vyberieme z chladničky minimálne hodinu pred varením, aby dosiahol izbovú teplotu. Opekáme ho na rozpálenej panvici s olejom, pokiaľ nedosiahneme intenzívne hnedú farbu po celom povrchu mäsa. Pridáme dve vetvičky tymianu, cesnak a trochu masla. Mäso musí ostať pružné, aby bolo vo vnútri medium. Necháme ho odpočinúť na teplom mieste mimo panvice. Omáčku demi glace rozohrejeme a pridáme sušené brusnice, krátko povaríme, prípadne zriedime lyžicou vody. Karfiol rozoberieme na ružičky a rozsekáme v kuchynskom mixéri na konzistenciu kuskusu, pridáme lístky z jednej vetvičky tymianu, soľ, korenie a opečieme na masle na panvici, aby karfiol zostal čiastočne surový. Pre chrumkavý efekt môžeme pred opečením pridať aj panko strúhanku. Podávame s čerstvo namletým čiernym korením a kvalitným olivovým olejom.