Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Natvrdo uvarené vajcia a uhorky prekrojíme na štvrtiny, papriku na osem pásikov.
Mäso jemne naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme z jednej strany horčicou.
Na každý rezeň dáme plátok šunky a naň poukladáme po dve štvrtiny vajec, uhoriek a dva pásiky papriky.
Zavinieme a previažeme niťou alebo zaistíme špáradlom.
Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme na rozohriatom oleji. Pridáme závitky a z každej strany ich opečieme, aby sa „zatiahli“. Podlejeme horúcou vodou alebo vývarom a dusíme pod pokrievkou asi 40 minút. Potom podľa potreby ešte šťavu zredukujeme. Tip na servírovanie: Podávame s ryžou, prekrojené na dve časti, aby bolo vidno peknú mozaiku vnútri závitka.