Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mrazenú rybu položíme na alobal, polejeme trochou oleja a zabalíme ju. Tresku v alobale pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 30 minút. Medzitým uvaríme quinou v 2 šálkach osolenej vody. Potom si na tenké plátky nakrájame mrkvu, pór a kapustu.
V panvici zohrejeme olej, pridáme na plátky nakrájaný cesnak, restujeme 2 minúty, potom pridáme aj nakrájanú zeleninu. Všetko dobre premiešame a opekáme ďalších 5 minút, kým zelenina trochu nezmäkne. Quinou premiešame so zeleninou a pokvapkáme ju citrónovou šťavou.
Pomaranč a mandarínku ošúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Šalát ozdobíme citrusmi, jemne ho osolíme, okoreníme a posypeme ho čerstvým koriandrom. Hotové jedlo podávame s upečenou rybou a mesiačikmi limetky.