Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na miernom ohni si v hrnci opražíme cibuľku. Pridáme ryžu a zvýšime plameň. Opekáme asi 2 – 3 minúty za stáleho miešania. Zalejeme vínom a krátko povaríme. Dolejeme časť vývaru a zakryjeme pokrievkou. Vývar postupne dolievame podľa potreby. Táto časť celého postupu trvá cca 30 minút. Medzi dolievaním vývaru a miešaním si rozmixujeme polovicu kociek červenej repy
s polovicou kyslej smotany. Uvarenú ryžu zmiešame s touto zmesou a pridáme druhú polovicu nerozmixovanej červenej repy a finálne premiešame.
Servírovanie
Podávame ozdobené kyslou smotanou, pažítkou a na hoblinky nakrájaným syrom peccorino.