Recepty Reďkvičkový šalát coleslaw

Suroviny

½ bielej kapusty (menšej hlávky)
500 g reďkoviek (nastrúhaných)
1 mrkva (stredná)
1 cibuľa (malá)
200 ml majonézy (alebo kyslej smotany)
40 ml vínneho octu
1 PL citróna (len šťava)
2 PL kryštálového cukru
1 ČL soli
mleté čierne korenie (podľa chuti)

Popis

Kapustu, reďkvičku, mrkvu a cibuľu nastrúhame na jemnom strúhadle a zmiešame v mise. Z majonézy alebo kyslej smotany, octu, citrónovej šťavy, cukru, soli a korenia pripravíme dresing. Všetko poriadne premiešame a necháme odstáť. Podávame ako ľahký šalátik na večeru alebo ako prílohu ku grilovaným mäsám či domácim hamburgerom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4