Recepty Pečené sladké zemiaky so škoricou

Suroviny

4 sladké zemiaky (batáty)
alobal
1 lyžička mletej škorice
80 g masla
2 lyžice hnedého cukru
soľ

Popis

Každý zemiak individuálne zabalíme do alobalu. Vložíme do vyhriatej rúry (môžeme použiť teplovzdušné pečenie) a pečieme asi 60 minút pri teplote 200 °C.

Po vytiahnutí necháme 10 minút odpočinúť, potom narežeme do polovice aj s alobalom.

Pečené sladké zemiaky so škoricou

Do zárezu vložíme maslo, posypeme škoricou, soľou a cukrom a podávame ako prílohu k steakom či divine alebo aj ako samostatné ľahko stráviteľné jedlo so sezónnym šalátom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4