Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Kukuričné lupienky podrvíme na menšie kúsky a zmiešame s koreninami. Vajcia rozbijeme, vlejeme do misky a rozšľaháme vidličkou.
Kuracie prsia najprv namočíme do rozšľahaných vajec z oboch strán a následne do podrvených kukuričných lupienkov.
Položíme na plech vyložený papierom na pečenie, polejeme roztopeným maslom a pečieme v rúre na 180 °C približne 30 – 35 minút.
V kuchynskom robote rozmixujeme celé mandle, mandľovú múku a koreniny. Kuracie prsia najprv namočíme do rozšľahaných vajec z oboch strán a následne do rozmixovanej zmesi s mandľami. Položíme na plech vyložený papierom na pečenie a vo vopred vyhriatej rúre pečieme na 180 °C 20 minút .
Medzitým pripravíme ratatouille. Začneme s omáčkou. Pasírované paradajky zmiešame s pretlačeným cesnakom, pestom, nadrobno nakrájanou cibuľou a koreninami.
Baklažán, paradajky a cuketu umyjeme a sladké zemiaky ošúpeme. Zeleninu nakrájame na tenké plátky. Naspodok zapekacej misy dáme časť omáčky a pridávame plátky zeleniny tak, že ich začneme umiestňovať po okraji misy v kruhovom tvare. Pokračujeme, kým sa nedostaneme do stredu misy, a priebežne ich prelievame omáčkou.
Misu zakryjeme alobalom a vo vopred vyhriatej rúre pečieme na 180 °C približne 30 minút . Alobal odstránime a pečieme ďalších 30 minút.
Pečené kuracie prsia podávame s ratatouille.