Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Quinou privedieme do varu, odstavíme a necháme 15 minút postáť. V olivovom oleji speníme nasekanú cibuľku, potom pridáme na plátky nakrájaný cesnak. Minútu restujeme, pridáme paradajkovú omáčku a necháme prehriať. Odstavíme a primiešame uvarenú quinou, nastrúhaný parmezán, mozzarellu, smotanu, polovicu cherry paradajok a časť nasekanej bazalky.
Všetko dáme do pekáča, ktorý sme naolejovali, a navrch poukladáme zvyšnú časť cherry paradajok a guľôčky baby mozarelly. Pečieme v rúre vyhriatej na 175 °C 20 až 30 minút (závisí to od výšky zapekacej misky). Pred podávaním dozdobíme zvyškom čerstvej bazalky a polejeme trochou olivového oleja.
Malý tip: Ak používame parmezán vcelku, okraje nevyhadzujeme. Môžeme ich použiť napríklad do paradajkovej polievky, ktorej dodajú výraznejšiu chuť.