Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vo vyššom hrnci zmiešame vodu s cukrom, so škoricou a s klinčekom a varíme, kým sa cukor úplne nerozpustí. Do pripraveného sirupu dáme celé ošúpané hrušky a varíme ich na miernom ohni približne 20 minút. V miske zmiešame cukor, vajce, šľahačku a mlieko. V druhej miske zmiešame múku, kakao, prášok do pečiva, škoricu a štipku soli. Postupne primiešavame múku do cesta a dobre premiešame. Cesto vylejeme do obdĺžnikovej formy vystlanej papierom na pečenie a vložíme doň uvarené hrušky. Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 175 °C približne 45 – 55 minút. Či je koláč upečený, zistíme tak, že doň pichneme špajdľou a keď bude suchá, koláč je hotový.