Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Ošúpané zemiaky nakrájame na hranolčeky a necháme chvíľu odstáť v studenej vode. Na rozpálený gril položíme hranolčeky, ktoré sme predtým osušili. Grilujeme cca 12 minút, pričom ich počas grilovania dvakrát otočíme. Medzitým dochrumkava ugrilujeme slaninu. Hranolčeky položíme na alobal, posypeme nastrúhaným čedarom a slaninou, dobre zabalíme a grilujeme zhruba 5 minút, aby sa syr roztopil. Na záver hranolčeky posypeme nadrobno nakrájanou jarnou cibuľkou.
Pripravíme si guacamole. Avokádo rozpolíme, vyberieme z neho kôstku a lyžicou vyberieme dužinu. Dáme ju do misky a vidličkou ju rozpučíme na kašu. Tú následne zalejeme šťavou z limetky. Pridáme nadrobno nakrájanú paradajku a očistenú cibuľu. Na záver pridáme soľ, korenie a kajenskú papriku. Všetko poriadne premiešame.
Tesco burgery grilujeme z každej strany 3-4 minúty. Minútu pred koncom grilovania položíme na ne plátok syra, aby sa roztiekol.
Na umyté šalátové listy nalejeme doprostred kečup, pridáme mäso so syrom, plátky paradajky a navrch guacamole. Podávame s čedarovými hranolčekmi.