Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme ich variť do osolenej vody. V druhom hrnci na oleji speníme na plátky nakrájaný cesnak, pridáme mrazený špenát a za stáleho miešania ho úplne roztopíme. Keď je špenát roztopený, pridáme nahrubo nasekaný medvedí cesnak, štipku muškátového orieška, čierne korenie a ešte približne 5 minút dusíme. K špenátu pridáme uvarené zemiaky aj s vodou, v ktorej sa varili a všetko necháme spolu prevrieť. Polievku napokon rozmixujeme dohladka a podávame dochutenú smotanou a chlebovými krutónmi.