Recepty Mäsová nátierka

Suroviny

250 g kuracích pŕs (uvarených)
150 g masla
1 cibuľa
2 PL majonézy
1 PL horčice
soľ
mleté čierne korenie
1 ČL worčestrovej omáčky

Popis

Postup

Ošúpeme cibuľu, pokrájame ju na menšie časti a pomelieme v mlynčeku spolu s uvareným mäsom.

V druhej miske zmiešame maslo, horčicu a majonézu do peny.

Zmes zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou. Okoreníme, osolíme a dochutíme worcesterskou omáčkou. Všetko poriadne premiešame a vložíme do chladničky aspoň na 15 minút. 

Servírovanie

Mäsová nátierka sa ideálne hodí k opečenej francúzskej bagete potretej bylinkovým maslom. Na nátierku môžeme dať čerstvú petržlenovú vňať. 

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4