Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Jahody umyjeme, zbavíme zelenej časti a rozmixujeme ich spolu s mätou a 2 PL javorového sirupu dohladka. Približne polovicu nalejeme do foriem na nanuky a dáme do mrazničky stuhnúť. Medzitým ošúpeme mango, nakrájame ho na väčšie kúsky a dáme do mixéra. Pridáme vodu, zvyšný javorový sirup a zmes rozmixujeme na hladké pyré, ktoré vylejeme do nanukovej formy na vrstvu jahôd a opäť dáme na chvíľu do mrazničky. Po približne 5 minútach pridáme zvyšok jahodovej zmesi a necháme v mrazničke úplne stuhnúť.