Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Zmiešame v miske všetky suroviny na marinádu. Bravčovú panenku nakrájame na plátky tak, aby sa ľahko grilovali na panvici. Naložíme ich do marinády, ideálne aspoň na 12 – 24 hodín.
Nachystáme si šalát do misky. Rozložíme šalátové listy, nasekanú jarnú cibuľku spolu s uhorkou a čerstvými bylinkami a dobre premiešame. Pripravíme si dresing. V hrnci privedieme k varu cukor, vodu a čili. Keď sa cukor rozpustí, pridáme egreše. Na záver pridáme olivový olej a rybiu omáčku. Bravčovú panenku ugrilujeme tak, aby bola šťavnatá, ale vnútri ružová. Poukladáme ju na šalát a pokvapkáme dresingom. Ihneď servírujeme.