Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na panvici roztopíme maslo s olejom, pridáme na plátky nakrájaný 1 strúčik cesnaku a potom aj krevety. Dusíme, kým krevety nezačnú meniť farbu. Následne prilejeme biele víno, necháme ho odpariť a krevety aj so šťavou odložíme bokom do misky.
Do tej istej panvice dáme 2 plechovky paradajok a privedieme ich k varu. Potom k paradajkám pridáme krevety a zmes jemne osolíme. Nakoniec pridáme nadrobno nasekanú petržlenovú vňať a odstavíme.
Bagetu natrháme, pokvapkáme olejom a dáme zapiecť na 5 minút do rúry predhriatej na 250 °C. Opečenú bagetu potom jemne potrieme cesnakom a podávame ku krevetám.