Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V kuchynskom robote alebo v mažiari nasekáme vňať nahrubo, pridáme orechy, parmezán, cesnak, olej a citrón. Mixujeme do požadovanej konzistencie. Niekto má rád pesto úplne hladké – krémovité, my preferujeme, keď ešte „chrumká" pod zubami. Dosolíme podľa chuti. Špagety uvaríme, ale nepreplachujeme vodou (škrob musí zostať na nich, aby sa na ne lepšie nalepila omáčka, inak by stekala), pridáme pesto a pár lyžíc olivového oleja. Premiešame, pridáme rukolu, orechy a na záver posypeme hoblinami parmezánu.